NATUR-TUREN

MER INFORMATION

På lördag morgon beger vi oss från Kanotcentralen i Stockamöllan. Vi tar ett stopp längs Rönneå för att äta lunch och ser vad naturens skafferi har att erbjuda, för att sedan paddlar vi vidare till Djupadal. Här fortsätter vi sedan till fots på spänger genom sumpskogar och längs stigar över betesmarker och lövskogsklädda backar. Etappen bjuder på naturlig rekreation och extraordinära naturupplevelser i form av vulkanrester och Skånes största enskog. Vid Force of Natures Camp gör vi upp eld, lagar en gemensam trerätters middag där du får sätta dina matlagningskunskaper på prov. Vi samlas runt elden och tar del av varandras historier. Vi vaknar upp med fågelsången på andra sidan tältduken och har ett lättare skogsbads inspererat yogapass för vandrare, för att sedan avnjuta en härlig och stärkande frukost i de fria. Följ med på ett äventyr när boklöv och vitsippor precis slagit ut eller när höstfärgerna sparkar, från Stockamöllan till Kopparhatten i Söderåsens Nationalpark.


VAD ÄR NATUR-TUREN?

NATUR-TUREN är ett unikt äventyr som kombinerar det bästa i friluftslivet; paddling, rekreation i underbar natur, utomhus matlagning, vandring, rörelse och närvarande. Vi spenderar två dagar tillsammans ute i naturen, samtidigt som våra experter lär oss många nya saker. På plats finns en representant från Naturkompaniet Stora Nygatan i Malmö och Felicia Eckersten från Force of Nature.


ANMÄLAN

Anmälan sker genom att du skickar en förfrågan på datum och antal personer till info@forceofnature.nu


ANMÄLNINGSVILLKOR

Din anmälan till NATUR-TUREN är bindande och anmälningsavgiften återbetalas inte efter 14 dagar. Blir du sjuk och har läkarintyg kan du alltid vända dig till ditt försäkringsbolag. Läs de fullständiga anmälningsvillkoren här: Anmälningsvilkor för NATUR-TUREN


VAD FÅR JAG

- Du får vara med om en naturupplevelse utöver det vanliga guidad av experter från Force of Nature som har mycket kunskap om natur och träd.

- Har du inte tidigare vandrat och campat själv, kommer du att få en förståelse för vad som krävs för att du ska kunna göra ett lättare, liknande äventyr själv.

- Ett yogapass för vandrare och förståelsen hur man kan använda naturen som återhämtning och hur man lätt kan använda sig utav  närvaroövningar i naturen. Detta av Felicia Eckersten,  certifierad mindfulnessinstruktör.

- Laga nyttig mat i naturen och vad naturen har att erbjuda för mat.

- Tälthyra från Naturkompaniet, med fina Fjällräventält.

- Kanothyra från kanotcentralen.se

- Två luncher, en trerätters middag, en frukost.


VAD KRÄVS AV MIG?

Natur-turen är öppet för alla, oavsett om du är nyfiken på friluftslivet eller är en van utomhusentusiast. Vi rekommenderar en viss grundfysik, men Natur-Turen innefattar inga större fysiska ansträngningar. Vandringen är ca 5km första dagen och 4 timmar paddling, och 16 km vandring andra dagen.

Minimiålder är 18 år, om målsman inte är med.


DU BEHÖVER HA MED DIG

bl.a. egen sovsäck (Naturkompaniet Stora Nygatan i Malmö hjälper dig med vad du behöver), bra vandringskor/gymnastikskor, dubbla strumpor är ett bra tips för att undvika skavsår. (byxor till yoga) och eget snacks för den hungriga.


TRANSPORT

Du ska ta dig till kanotcentralen i Stockamöllan själv och från Skäralid själv. Det finns busshållplats precis vid kanotcentralen och Skäralid och vi kommer anpassa tiderna utifrån busstabellen.


MER INFORMATION KOMMER OCKSÅ MAILAS NÄR EVENTET BÖRJAR NÄRMA SIG

FORCE OF NATURE gör inga vanliga event!

Vi gör högkvalitativa, rekreerande naturevent för dig.

Vi planterar även ett träd för varje deltagare och lämnar bara fotspår efter oss.

VI SOM GÖR DETTA MÖJLIGT

FELICIA ECKERSTEN


VD/Owner of FORCE OF NATURE

Event Manager. Landscape Engineer.

Kitesurf Instructor level 2.

Master in Landscape Architect outdoor environments for health and wellbeing. Certified Mindfulness Instructor.